Contact

Mocht u contact met me willen opnemen kan dit altijd telefonisch of eventueel middels het onderstaande contactformulier. Voor het maken, verzetten of annuleren van afspraken kunt het beste telefonisch contact met me opnemen via het nummer 073-5498700. Zo kan er direct een goede afspraak worden gemaakt en is alles meteen duidelijk. Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht tegen het verzuimtarief. Dit tarief kan niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.


Voor bepaalde vragen of overige opmerkingen kunt u altijd terecht via onderstaand contactformulier. Ik zal proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Contact formulier demoAdresgegevens

Mijn praktijk is erg gemakkelijk te vinden. Wanneer u via Sint-Oedenrode richting het centrum van Schijndel komt gereden komt u door de Europalaan. Op het einde van deze weg is een rotonde, Plein 1944. Wanneer u bij deze rotonde de derde afslag pakt, zit u al in de juiste straat.
Wanneer u vanaf de rotonde de Mozartstraat in komt gereden ziet u na ongeveer 350 meter aan de linkerkant mijn praktijk. De nummering aan de linker kant van de straat loopt overigens niet gelijk met de nummering aan de rechterkant van de straat.

Mozartstraat 89
5481 LB Schijndel
Tel. 073-5498700

Voor een duidelijke locatieoverzicht in Google Maps kunt u op onderstaande afbeelding klikken.

Mozartstraat 89
5481 LB Schijndel
Tel. 073-5498700
uur